← Zpět na aktuality
← Zpět na aktuality

Proč zažít Galerijní zónu? Koukněte na instalace v ní!

12. 10. 2024 → Signal 2024

Skrytá místa s jedinečným geniem loci
Představte si Prahu, ale jinak. Díky Galerijní zóně Signal Festivalu se podíváte na místa, o kterých jste doposud neměli ani tušení — a nebo znovu objevíte ta, od kterých byste překvapení nečekali. Jízdárna Pražského hradu, Barokní refektář dominikánského kláštera a další. To, co očím běžně zůstává skryté, nyní ožije unikátní multimediální show.

Letošní ročník má 7 instalací exkluzivně v Galerijní zóně, do které si stále můžete pořídit vstupenky! Dostaňte se blíž a prozkoumejte víc se Signal Plus nebo Signal VIPunikátních lokací, na kterých se během 4 dnů představí umělecká díla z oblasti light designu, vizuálního a digitálního umění, umělé inteligence, ale i konceptuálního umění. Pojďte se s námi podívat, jak jim to v ulicích Prahy sluší!

Seohyo → Coded Tapestry: Prague

 

Laterna magika → Ironhorse: Fractured

 

Jiří Příhoda → Capriccio, Karbola, UAPs

 

United Visual Artists → Strange Attractions

 

Quayola → Effets de Soir

 

Michael Bielický & Kamila B. Richter → Columbus 2.0

 

Bill Fontana → Silent Echoes: Dachstein

Galerijní zóna jedním slovem? Neopakovatelná.
Signal Festival pro Vás každý rok připravuje zbrusu nový program. Lokace, spolupráce i umělci — to vše se proměňuje a letošní ročník je tak naprostým unikátem, co už nikdy nebudete mít šanci zažít znovu. Zajistěte si vstupenku a tím i neobyčejný zážitek, který vám i letos ukáže novou, neznámou tvář Prahy.